عوارض و خواص خوردن چای سبز در دوران شیردهی و بارداری

چای سبز در دوران شیردهی ، چای سبز در دوران شیردهی ضرر دارد ، چای سبز در دوران شیردهی ، خوردن چای سبز در دوران شیردهی ، عوارض چای سبز در دوران شیردهی ، مضرات چای سبز در دوران شیردهی ، تاثیر چای سبز در دوران شیردهی ، نوشیدن چای سبز در دوران شیردهی،قرص چای سبز در دوران شیردهی،اثرات چای سبز در دوران شیردهی،آیا چای سبز در دوران شیردهی ضرر دارد

چای سبز در دوران شیردهی ، چای سبز در دوران شیردهی ضرر دارد ، چای سبز در دوران شیردهی ، خوردن چای سبز در دوران شیردهی

در این مطلب از سایت جسارت به عوارض و خواص خوردن چای سبز در دوران شیردهی و بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.صرف متوسط چای سبز در طول شیردهی امن است. اما مصرف بیش از حد به عوارض زیر منجر می شود: چای سبز در دوران شیردهی باعث کم شدن شیر مادر می شود. می توانید با افزایش مصرف چای سبز در طول روز، خشک شدن شیر خود را مشاهده کنید. مصرف چای سبز باعث تشدید ناراحتی گوارشی و ایجاد یبوست (بخوانید: عصاره شگفت انگیز در درمان یبوست) در زنان شیرده می شود. کم ترین مقدار دارو نیز در بدن بر کیفیت شیر مادر تاثیر منفی می گذارد. هر چه مادر می خورد، پس از شش ساعت به نوزاد می رسد. مصرف بیش از حد چای سبز باعث می شود شیر مادر کافئین را جذب کند. کافئین باعث تحریک نوزاد شیرخوار می شود. در این حالت نوزاد بی قرار می شود و خوابش به هم می ریزد. بنابراین، مصرف بیش از حد کافئین برای مادران شیرده توصیه نمی شود زیرا باعث بی خوابی نوزاد می شود. اگر در دوران بارداری از مصرف کافئین اجتناب نکرده باشید و در حال حاضر نیز چای سبز مصرف می کنید، نوزاد بیشتر در معرض ابتلا به عوارض جانبی کافئین قرار خواهد گرفت. این به آن معنا نیست که شما باید برای همیشه با نوشیدنی های کافئین دار خداحافظی کنید. اما تا زمانی که کودک بزرگتر نشده است بهتر است مصرف این نوشیدنی ها را کم کنید. مصرف بیش از حد چای سبز برای مادران شیرده به هیچ عنوان مجاز نیست. نوشیدن چای سبز در طول شیردهی باعث ناراحتی و بهانه گیری نوزاد و حرکات بیش از حد روده می شود. مصرف چای سبز توسط نوزادان بسیار خطرناک زیرا سوخت و ساز آهن را مختل کرده و منجر به کم خونی (در مقاله ای دیگر علائم و درمان کم خونی ذکر شده است) میکروسیتیک می شود. محتوای تانن موجود در چای سبز مانع از جذب آهن در دستگاه گوارش می شود. با توجه به باورعمومی در ژاپن، چای سبز بر جذب آهن در بدن مادر تاثیر منفی می گذارد. مصرف قرص آهن به مدت شش ماه بعد از زایمان برای همه مادران ضروری است. مکمل آهن باعث می شود خود از دست رفته در هنگام زایمان جبران شود. ترکیبات موجود در چای سبز مانع از جذب آهن موجود در مواد غذایی و مکمل ها می شود. بنابراین، بسیاری از مردم چای سبز را همراه با مکمل و موادغذایی مصرف نمی کنند.

عوارض مصرف بیش از حد چای سبز در دوران شیردهی

چای سبز در دوران شیردهی باعث کم شدن شیر مادر می شود. می توانید با افزایش مصرف چای سبز در طول روز، خشک شدن شیر خود را مشاهده کنید. مصرف چای سبز باعث تشدید ناراحتی گوارشی و ایجاد یبوست (بخوانید: عصاره شگفت انگیز در درمان یبوست) در زنان شیرده می شود. کم ترین مقدار دارو نیز در بدن بر کیفیت شیر مادر تاثیر منفی می گذارد. هر چه مادر می خورد، پس از شش ساعت به نوزاد می رسد. مصرف بیش از حد چای سبز باعث می شود شیر مادر کافئین را جذب کند. کافئین باعث تحریک نوزاد شیرخوار می شود. در این حالت نوزاد بی قرار می شود و خوابش به هم می ریزد. بنابراین، مصرف بیش از حد کافئین برای مادران شیرده توصیه نمی شود زیرا باعث بی خوابی نوزاد می شود. اگر در دوران بارداری از مصرف کافئین اجتناب نکرده باشید و در حال حاضر نیز چای سبز مصرف می کنید، نوزاد بیشتر در معرض ابتلا به عوارض جانبی کافئین قرار خواهد گرفت. این به آن معنا نیست که شما باید برای همیشه با نوشیدنی های کافئین دار خداحافظی کنید. اما تا زمانی که کودک بزرگتر نشده است بهتر است مصرف این نوشیدنی ها را کم کنید. مصرف بیش از حد چای سبز برای مادران شیرده به هیچ عنوان مجاز نیست. نوشیدن چای سبز در طول شیردهی باعث ناراحتی و بهانه گیری نوزاد و حرکات بیش از حد روده می شود. مصرف چای سبز توسط نوزادان بسیار خطرناک زیرا سوخت و ساز آهن را مختل کرده و منجر به کم خونی (در مقاله ای دیگر علائم و درمان کم خونی ذکر شده است) میکروسیتیک می شود. محتوای تانن موجود در چای سبز مانع از جذب آهن در دستگاه گوارش می شود. با توجه به باورعمومی در ژاپن، چای سبز بر جذب آهن در بدن مادر تاثیر منفی می گذارد. مصرف قرص آهن به مدت شش ماه بعد از زایمان برای همه مادران ضروری است. مکمل آهن باعث می شود خود از دست رفته در هنگام زایمان جبران شود. ترکیبات موجود در چای سبز مانع از جذب آهن موجود در مواد غذایی و مکمل ها می شود. بنابراین، بسیاری از مردم چای سبز را همراه با مکمل و موادغذایی مصرف نمی کنند.

مصرف چای سبز در شیردهی

بله، در صورت مصرف در مقادیر متوسط، چای سبز میتونه نوشیدنی بی خطری برای شما باشه زیرا هیچ تاثیر جانبی بر روی نوزادتون نداره. اما این بدان معنی نیست که شما میتونین یه لیوان هر ساعت یه بار بنوشین. با این حال باید چای سبزی رو انتخاب کنید که خالص و بدون مواد افزودنی و یا حداقل دارای کمترین میزان افزودنی ها باشه. اثر سبزیجات دیگه که با چای سبز گاهی مخلوطن ناشناختست و میتونه برای نوزادتون ناسازگار باشه.

چای سبز در دوران شیردهی ضرر دارد

کافئین یکی از غذاهای محدود در طول شیردهی است. بزرگان خانواده به شما توصیه می کنند به جای قهوه صبحگاهی، یک نوشیدنی سالم مانند چای سبز میل کنید. اما آیا در چای سبز کافئین وجود دارد یا خیر؟چای سبز یک محصول گیاهی است که حاوی کافئین، پلی فنل و تانن می باشد.

خوردن چای سبز در دوران شیردهی

مصرف متوسط چای سبز در طول شیردهی امن است. اما مصرف بیش از حد به عوارض زیر منجر می شود:چای سبز در دوران شیردهی باعث کم شدن شیر مادر می شود. می توانید با افزایش مصرف چای سبز در طول روز، خشک شدن شیر خود را مشاهده کنید.مصرف چای سبز باعث تشدید ناراحتی گوارشی و ایجاد یبوست (بخوانید: عصاره شگفت انگیز در درمان یبوست) در زنان شیرده می شود.کم ترین مقدار دارو نیز در بدن بر کیفیت شیر مادر تاثیر منفی می گذارد. هر چه مادر می خورد، پس از شش ساعت به نوزاد می رسد. مصرف بیش از حد چای سبز باعث می شود شیر مادر کافئین را جذب کند. کافئین باعث تحریک نوزاد شیرخوار می شود. در این حالت نوزاد بی قرار می شود و خوابش به هم می ریزد. بنابراین، مصرف بیش از حد کافئین برای مادران شیرده توصیه نمی شود زیرا باعث بی خوابی نوزاد می شود.
اگر در دوران بارداری از مصرف کافئین اجتناب نکرده باشید و در حال حاضر نیز چای سبز مصرف می کنید، نوزاد بیشتر در معرض ابتلا به عوارض جانبی کافئین قرار خواهد گرفت. این به آن معنا نیست که شما باید برای همیشه با نوشیدنی های کافئین دار خداحافظی کنید. اما تا زمانی که کودک بزرگتر نشده است بهتر است مصرف این نوشیدنی ها را کم کنید. مصرف بیش از حد چای سبز برای مادران شیرده به هیچ عنوان مجاز نیست. نوشیدن چای سبز در طول شیردهی باعث ناراحتی و بهانه گیری نوزاد و حرکات بیش از حد روده می شود.مصرف چای سبز توسط نوزادان بسیار خطرناک زیرا سوخت و ساز آهن را مختل کرده و منجر به کم خونی (در مقاله ای دیگر علائم و درمان کم خونی ذکر شده است) میکروسیتیک می شود. محتوای تانن موجود در چای سبز مانع از جذب آهن در دستگاه گوارش می شود. با توجه به باورعمومی در ژاپن، چای سبز بر جذب آهن در بدن مادر تاثیر منفی می گذارد. مصرف قرص آهن به مدت شش ماه بعد از زایمان برای همه مادران ضروری است. مکمل آهن باعث می شود خود از دست رفته در هنگام زایمان جبران شود. ترکیبات موجود در چای سبز مانع از جذب آهن موجود در مواد غذایی و مکمل ها می شود. بنابراین، بسیاری از مردم چای سبز را همراه با مکمل و موادغذایی مصرف نمی کنند.قبل از مصرف چای سبز با دوز بالا با پزشک مشورت کنید.

عوارض چای سبز در دوران شیردهی

چای سبز نیز مانند چای معمولی حاوی کافئین است و مقادیر زیاد آن می تواند برای نوزاد تحریک کننده باشد و روی خواب و بی قراری وی اثرگذار باشد. اگر تمایل به مصرف چای سبز دارید بهتر است آن را جایگزین چای معمول کنید و مقدار آن را از ۲-۳ فنجان در روز بیشتر نباشد. بهتر است چای سبز و اصولا هر ماده حاوی کافئین مانند چای و قهوه را بلافاصله بعد از شیر دهی بنوشید تا کمتر به شیر وارد شود.هنوز درباره تاثیرات احتمالی چای ترش روی نوزادان مطالعه کافی نشده است، از این رو مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی شود.

مضرات و حد مجاز چای سبز در دوران شیردهی

هشت اونس چای سبز حاوی 48 میلیگرم کافئین است. پزشکان روزانه بیش از دو تا سه فنجان کوچک چای سبز برای مادران شیرده (300 میلیگرم) توصیه نمی کنند. مصرف بیش از 750 میلی گرم چای سبز باعث می شود شیر مادر کافئین را جذب کرده و به کودک منتقل کند.

چای سبز در دوران شیردهی تا چه حد بی ضرر است

نوشیدن چای سبز فقط دو لیوان در روز که هر لیوان حدود 237میلی لیتره مجاز و امنه. چای سبز غنی از چند آنتی اکسیدانه اما همچنین حاوی کافئین نیز هست. حدود 29میلی گرم کافئین در هر لیوان (237میلی لیتر) وجود داره، در حالی که مصرف روزانه ی کافئین (از تمام نوشیدنی ها) در طول شیردهی نباید بیش از 300میلی گرم در روز باشه. بنابراین باید برنامه ریزی کنید تا بتونین از تمام مواد مصرف کنید و میزان کافئین از حد مجاز تجاوز نکنه.

مصرف بیش از حد چای سبز در دوران شیردهی

مصرف بیش از حد چای سبز موجب کافئین مازاد برای انتقال به شیر مادر میشه که عوارض جانبی از قبیل تحریک پذیری و اسهال، بیداری و خواب نادرست و کولیک رو برای کودک در پی داره. برخی از نوزادان به دلیل تحمل کم نسبت به کافئین حساس ترن بنابراین حتی در هنگام مصرف چای سبز در محدوده ی ایمن مراقب باشین.

چای سبز در دوران شیردهی و کاهش شیر مادر

هیچ شواهد علمی وجود نداره که چای سبز شیر رو کاهش میده یا خشک میکنه، با این حال ماده ی شیمیایی در چای سبز وجود داره به اسم تانن که موجب اختلال در جذب آهن بدن میشه. برای جلوگیری از نوشیدن چای سبز با وعده های غذایی باید 3ساعت بین غذا و چای سبز فاصبه باشه.

نکاتی مهم در مورد مصرف چای سبز در دوران شیردهی

اکثر چای ها حاوی کافئین هستند. از این رو، بهتر است از مصرف آن ها اجتناب کنید. اما اگر می خواهید یک فنجان چای گرم برای سرزنده شدن بخورید بهتر است چای گیاهی را انتخاب کنید. برخی از آنها مانند چای شنبلیله، چای رازیانه، چای تمشک، به افزایش تولید شیر کمک میکند. حتی چای سبز بدون کافئین نیز در بازار موجود است. اکثر چای سبزها ترکیبی از گیاهان دیگر است. چند گیاه می توانند بر تولید شیر مادر تاثیر بگذارند. بنابراین، در هنگام انتخاب عطر و طعم چای سبز مراقب باشید. از گیاهان مضر بپرهیزید و چای خود را عاقلانه انتخاب کنید.

چای سبز به طور کلی چه فوایدی دارد

منبع غنی از آنتی اکسیدان، تقویت سیستم ایمنی بدن و حذف رادیکال های آزاد بدن -جلوگیری از بیماری هایی مانند چربی خون -کمک به کاهش پوسیدگی سردرد -ماده ای کلیدی در چای سبز وجود دارد که به درمان زگیل تناسلی می پردازد

چای سبز به طور کلی چه عوارضی دارد

چای سبز حاوی کافئین است و مصرف طولانی مدت آن باعث بی قراری، تحریک پذیری، سردرد، بی خوابی، تپش قلب و سرگیجه می شود. همچنین ممکن است بر دستگاه گوارشی تاثیر منفی بگذارد.چای سبز به عنوان داروی ضد انعقاد عمل کرده و خطر خونریزی را افزایش می دهد.به یاد داشته باشید، که به جز در دوران شیردهی و بارداری، چای سبز می تواند نوشیدنی مطلوب و سالم باشد.

چای سبز در دوران شیردهی