سرکه
بالزامیک و فشار خون ،سرکه سیب و فشار خون،سرکه سیب و فشار خون،سرکه سیب و
فشار خون بالا،سرکه بالزامیک فشار خون،سرکه سیب فشار خون،سرکه سیب برای
فشار خون،سرکه سیب و کاهش فشار خون،رابطه سرکه سیب و فشار خون،سرکه سیب
فشار خون را بالا میبرد،سرکه سیب برای کاهش فشار خون،ایا سرکه سیب فشار خون
را پایین میاورد،تاثیر سرکه بالزامیک بر فشار خون
در این مطلب از سایت جسارت به خواص سرکه بالزامیک و فشار خون می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
سرکه بالزامیک ( که با نام اختصاری ABT نیز شناخته می شود ) یکی از محصولات غذایی کشور ایتالیا بوده و
قدمت آن به دوران رم باستان باز می گردد. تقریباً تا 30سال قبل خارج از کشور ایتالیا کسی با این محصول آشنایی نداشته و
تحقیقات
چندانی هم درباره ترکیبات و خصوصیات تغذیه ای آن صورت نگرفته است، اما
امروزه در تمام کشورها عرضه شده وچند کشور دیگر نیز آن را تولید می کنند.
یک متخصص تغذیه گفت: سرکه بالزامیک خواص بسیاری دارد و بهتر است از آن به عنوان چاشنی در وعده های غذایی استفاده شود.
سرکه بالزامیک یک چاشنی خوش طعم است که غالبا در سالادها و برخی غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.
یکی از مهمترین و اصلی ترین فواید سرکه بالزامیک کمک به کاهش و کنترل وزن است زیرا این چاشنی خوشمزه
موجب کند شدن روند هضم غذا و در نتیجه جلوگیری از پرخوری شده و به کاهش وزن کمک شایانی می کند.
خاصیت آنتی اکسیدانی سرکه بالزامیک موجب کاهش کلسترول بد در بدن می شود.
سرکه بالزامیک دارای گروهی از آنتی اکسیدان ها است که به آن ها ترکیبات پلی فنولی گفته می شود. ما حداقل 8 نوع
آنتی اکسیدان پلی فنولی در سرکه بالزامیک داریم. پلی فنول ها رادیکال های آزاد تولید شده در بدن را خنثی می کنند و
تمامی انواع آن ضدسرطان بوده در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی بهبود می یابد. از این رو سرکه بالزامیک
می تواند خواص ضدمیکروبی و ضدعفونی کنندگی داشته باشد.
با خواص و فواید سرکه ی بالزامیک بیشتر آشنا شوید :
– آنتی اکسیدان ها:
این مواد با رادیکالهای آزاد مقابله می کنند. تحقیقات نشان داده است که سرکه ی بالزامیک می تواند
اکسیداسیون کلسترول بد را کاهش داده و از تشکیل پلاک در سرخرگها جلوگیری کند.
– بهبود فشارخون:
محققین
دریافتند غذاهایی که مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارند نظیر سرکه ی بالزامیک
می تواند به بهبود فشارخون از طریق جلوگیری از تخریب سلولها کمک کنند.
– تنظیم مقدار قند خون:
سرکه ی بالزامیک ممکن است سبب بهبود حساسیت به انسولین شود. این ماده دارای نمایه ی گلایسمی پائینی است و
سبب افزایش ناگهانی قندخون نمی شود، اگرچه حاوی مقداری قند است وافراد دیابتی باید در مورد میزان مصرف آن احتیاط کنند.
– تقویت سیستم ایمنی:
آنتی اکسیدانهای موجود در سرکه ی بالزامیک ، سلولهای تخریب شده را ترمیم کرده و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک می کنند.
با مصرف مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان سیستم ایمنی شما ممکن است بتواند سدهای دفاعی مورد نیاز بدنتان را بهتر فراهم کند.
– کنترل وزن:
سرکه ی بالزامیک سبب کند شدن مراحل هضم غذا می شود و به جلوگیری از پرخوری کمک می کند.
بدلیل وجود مواد قندی طبیعی موجود در آن شما می توانید یک سس سالاد یا مارینید بدون شکر از آن بسازید.
در سرکه بالزامیک یک سری ترکیبات وجود دارد که می تواند میزان حساسیت به انسولین را در افراد بالا ببرد؛ یعنی این که
باعث می شود انسولین بهتر در بدن عمل کرده و قند را به داخل سلول هدایت کند و در نهایت برای کنترل قند خون
در افرادی که یا دیابت دارند یا در مرحله پیش از دیابت هستند، مفید واقع شود.
سرکه بالزامیک در محیط معده، حالت اسیدی ایجاد می کند. به طور معمول در افراد جوان و سالم، محیط معده به اندازه کافی
اسیدی است اما در افرادی که به هر علت ترشح اسید معده ی آن ها کاهش یافته است مانند افراد سالمند یا کسانی که قسمتی از
معده آن ها با عمل جراحی برداشته شده است، استفاده از این سرکه به اسیدی تر شدن محیط معده کمک می کند و
در نتیجه فرآیند هضم و جذب بسیاری از مواد مغذی بهبود می یابد.
همچنین این محیط اسیدی جذب عناصری مثل کلسیم و آهن را افزایش می دهد. بنابراین کسانی که دچار کم خونی و فقر آهن هستند،
می توانند همراه با گوشت قرمز مختصری سرکه بالزامیک استفاده کنند تا جذب آهن گوشت افزایش یابد.
هر 100 گرم سرکه بالزامیک 17 گرم کربوهیدرات، 27 میلی گرم کلسیم، 7.0 آهن، 12 میلی گرم فسفر،
23 میلی گرم سدیم دارد و حداکثر مقدار مصرف آن در روز 3 قاشق غذاخوری به همراه روغن زیتون همراه با سالاد است.
یک پژوهشگر طب سنتی بیان کرد : استفاده از سرکه بالزامیک در افراد مبتلا به دیابت سبب جذب
بهتر انسولین شده و از پیشروی قند در این افراد پیشگیری می کند.
عظمایی تصریح کرد: سرکه بالزامیک دارای خواص ضدعفونی کنندگی و ضد میکروبی است و
به عنوان سم زدای قوی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری های مختلفی است.
وی اضافه کرد: مصرف سرکه بالزامیک سبب ترشح اسید معده و هضم غذا شده و به عمل جذب بهتر پروتئین کمک می کند.
همچنین این سرکه ضد پیری سلولی بوده و در بیماران قلبی و عروقی بسیار مفید است.
این پژوهشگر
طب سنتی اظهار داشت: استفاده از سرکه بالزامیک به کاهش چربی های مضر مانند
تری گلیسیرید و کلسترول و رفع چربی کبد کمک می کند.
همچنین مصرف آن سبب کاهش اشتها شده و برای چربی سوزی مفید است.
عظمایی یادآور شد: استفاده از سرکه بالزامیک در افرادی که کاهش اسید معده دارند بسیار مفید است و
سبب جذب بهتر غذا، کلسیم و آهن می شود. همچنین در افراد دارای اسید معده بالا و مبتلا به زخم و ریفلاکس معده توصیه نمی شود.
سرکه های بالزامیک صنعتی فرآیند ساخت طبیعی را دارا نبوده و اگر این سرکه به طور سنتی ساخته شود، دارای خواص درمانی فراوانی است.
بیشتر بخوانید :