کالری و خواص آلو سیاه خشک در بارداری و دیابت
در این مطلب از سایت جسارت به کالری و خواص آلو سیاه خشک در بارداری و دیابت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره خواص آلوی سیاه اظهار کرد: آلوی شیرین دارای طبع معتدل است. این آلوها به خاطر اینکه در اثر تابش آفتاب رسیده و آبدار میشوند حاوی انواع مواد معدنی و ویتامینها هستند.وی بیان کرد: آلو سرشار از انواع گروه ویتامینهای B است که ویتامینهای این گروه نقش موثری در فعالیتهای سلولهای مغزی و کبدی دارند.
آلو سیاه از دسته آلوها و از خانواده هلو، شلیل و بادام میباشد. همه این میوهها پوستی ضخیم دارند که بدور هسته میباشد و از آن محافظت میکند. آلوسیاه خشک شده را آلو بخارا میگویند.
آلو سیاه
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به ملین بودن آلو عنوان کرد: مبتلایان به یبوست باید مخلوط آلوی پخته شده را به همراه کمی ترنجبین و عسل یا شکر سرخ میل کنند.وی افزود: افراد بهتر است آلو را در فصلش به اندازه متعادل مصرف کنند. این میوه تاثیر بسزایی در درمان سرفه دارد، اگر آلو با انجیر به همراه مقداری آب ترکیب شود شربتی خوشمزه تهیه میشود که برای سرفه به خصوص سرفههای خشک، نرمی و خشونت سینه بسیار مفید است.
آلو سیاه
تنوع زیادی دارد . حدوداً 2000 نوع آلو سیاه وجود دارد که هر یک از آنها
خاستگاه متفاوتی دارد. بنظر میرسد که آلو سیاههای اروپایی حدود 2000 سال
پیش در اطراف دریای خزر دید شدهاند.
خواص آلو سیاه
عظمایی تاکید کرد: مصرف آلوی ترش و شیرین سبب رفع سردردهای گرم و تبهای صفراوی شده، همچنین استفراغ صفراوی، عطش، حرارت قلب و خارش بدن را فرو مینشاند و آشفتگیهای بدن ناشی از غلبه صفرا را آرام میکند.وی
مصرف آلوی سیاه را بهترین درمان برای پوکی استخوان دانست و تصریح کرد:
استفاده از این میوه باعث ترمیم استخوانهای بدن به خصوص در زنان میشود.
یکی از
تواناییهای آلو سیاه و آلو بخارا، قابلیت جذب بالای آهن میباشد که محققان
یافتهاند که این قابلیت بدلیل وجود ویتامین C موجود در آن میباشد. از
فواید ویتامین C، میتوان به سالم ساختن بافتهای بدن و همچنین مقاوم ساختن
سیستم ایمنی بدن اشاره نمود.
آلو سیاه خشک
این محقق و
پژوهشگر طب سنتی گفت: آلوی سیاه تاثیر چشمگیری در سلامت استخوانها و
جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان دارد، طبق تحقیقات علمی صورت گرفته
درباره آلوی سیاه، مصرف این میوه نقش موثری در تنظیم و مقاوم سازی تودههای
استخوانی در مبتلایان به پوکی استخوان ایفا میکند.وی
اظهار کرد: آلوی سیاه و بخارا قابلیت جذب بالای آهن را دارد، این قابلیت
به دلیل ویتامین C موجود در آن است، ویتامین C سبب سالم سازی بافتهای بدن و
همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
ویتامین C، از اکسید شدن کلسترول
توسط رادیکالهای آزاد جلوگیری مینمایند زیرا اکسید شدن کلسترول سبب
ابتلاء به بیماریهای قلبی در افراد دیابتی و همچنین گرفتگی رگها میگردد.
بعلاوه ویتامین C، میتواند با خنثی نمودن رادیکالهای آزاد از پیشرفت
بیماریهایی نظیر آسم،سرطان روده، آرتروز استخوان و روماتیسم جلوگیری مینماید.
آلو سیاه و دیابت
عظمایی افزود: مصرف روزانه مقداری ویتامین C در فصل سرما برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا ضروری است، استفاده از آلو (تازه و خشک) برای بدن مفید بوده و مصلح خوبی برای تبهای گرم محسوب میشود.وی توصیه کرد: کهنسالانی که دچار یبوست هستند باید هشت عدد آلوی خشک را به همراه پنج عدد انجیر در آب جوش خیسانده و پس از گذشت حدود ۱۲ ساعت این معجون را به همراه کمی شکر یا عسل ۳۰ دقیقه قبل از غذا میل کنند.
آلو سیاه بسیار برای بینایی مفید است و از ابتلاء به بیماری کم سویی چشم در دوران کهنسالی جلوگیری مینماید.
آلو سیاه در بارداری
این محقق و
پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: افرادی که طبع سرد دارند باید آلوی پخته شده
را به همراه کمی عسل یا شکر میل کنند، همچنین اشخاص بهتر است که آلوی زرد و
سیاه را ۳۰ دقیقه قبل از غذا مصرف کنند.وی یادآور شد: افرادی که دچار سنگ کلیه، ناراحتی طحال، مشکلات حاد گوارشی و روماتیسم هستند باید در مصرف آلو احتیاط کنند.