رابطه مصرف بین کاکائو و کبد چرب چیست؟مفید است یا مضر؟
رابطه کاکائو و کبد چرب،خواص مصرف کاکائو و کبد چرب،رابطه کاکائو و کبد چرب،مصرف کاکائو و کبد چرب،مضرات کاکائو و کبد چرب،رابطه کاکائو و کبد چرب چیست؟
در این مطلب از سایت جسارت به رابطه مصرف کاکائو و کبد چرب می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
کاکائو
برای ساختن شکلات های خوشمزه از کاکائو استفاده می شود.در واقع شاید این موضوع کمی خندهدار و غیرقابل باور باشد، اما تا اواخر قرن 17 میلادی، شکلات یا کاکائو (chocolate) ، ماده غذایی گران قیمتی در اروپا بود که فقط ثروتمندان سلطنتی از آن استفاده میکردند. گفتنی است که ار آمریکای مرکزی نیز شکلات کالایی لوکس به شمار می آمد و مردم از دانههای کاکائویی به جای پول استفاده میکردند.جالب است بدانید که اولین بار کریستف کلمب کاکائو را از آمریکا به اروپا آورد تا به ملکه اسپانیا نشان دهد. در آن زمان از شکلات در انواع نوشیدنیها استفاده میشد و برای گرفتن تلخی آن مقداری شکر به آن اضافه مینمودند.
کاکائو و کبد چرب
علائم و نشانه های کبد چرب چیست؟
–خستگی و بی حالی
-کاهش وزن و اشتها
–تهوع
-ضعف عمومی
-درد در مرکز و یا سمت راست بخش بالای شکم
مصرف کاکائو و کبد چرب
کاکائو یا شکلات تلخ ذخایری از غنیترین منابع فلاونوییدها در میان خوراکیهای رایج است.
یک کیلوگرم از این نوع شکلات ۱۰۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و علاوه بر این دارای کربوهیدرات (قند)، چربی، پروتئین و مواد معدنی دیگر است.
این خوراکی همچنین حاوی مواد شیمیایی تئوبرومین و متیل گزانتین است که سبب احساس صدای خش خش آن زیر دندان میشود.
ماده دیگر موجود در شکلات تلخ فنیلاتامین است که روی مغز تاثیر گذاشته و همانند آدرنالین عمل میکند و احساس شادی و نشاط را به مصرفکننده القا میکند.
شکلاتهای تلخ درصد کاکائوی بیشتری دارند.
به عبارت دیگر، شکلات تلخ از ترکیب پودر کاکائو و کره کاکائو با نسبتهای مختلف تهیه میشود و این در حالی است که به شکلاتهای شیرین مقداری شکر و
انواع دیگری از روغنها اضافه میشود. بنابراین شکلاتهای تلخ به دلیل بالاتر بودن درصد کاکائو آنتیاکسیدان بیشتری دارد و
از آنجا که بسته به درصد کاکائو، یا بدون شکرند و یا شکر کمی دارند، انتخاب بهتری برای بیماران دیابتی محسوب میشوند و نسبت به شکلاتهای شیرین ارجحاند.
کاکائوها هرچقدر تلختر باشند، طبیعیتر هم هستند و خواص و آنتیاکسیدانهای بیشتری هم دارند.
اما این را هم در نظر بگیرید که کاکائوهایی که از ترکیبات اولیه دانه کاکائو تهیه میشوند، در صورتی هم که کمی شکر به آنها افزوده شود، بازهم خاصیت دارند و
ما نمیگوییم که شما باید کاکائوی صددرصد تلخ بخورید تا از خواص آن بهرهمند شوید.